logo.gif


Elektronske cigarete i deca Print E-mail
ImageKao cigarete pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, elektronske cigarete postaju multimilionski biznis.

Naravno, kao i cigarete, e cigarete treba prošriti na što veći broj korisnika, čime se povećava i zarada...a čim kreću igre velikih brojeva, onda nema više morala niti kočnica koje bi mogle pohlepu da zaustave.

Za elektronske cigarete tvrde da su zdravije od običnih cigareta. Naravno, to je samo tvrdnja i uticaj elektronskih cigareta će se videti tek za 10-20 godina, što ostavlja dosta prostora i vremena da se dobro zaradi.

U davna vremena, proizvođači cigareta su se trudili da "nagovre" najmlađe generacije da počnu da puše, jer u tom slučaju će imati mušterije još bar 30-40 godina, pa nisu birali sredstva kako da priđu tinejdžerima i ubede da je pušenje Cool.

Naravno, i proizvođači elektronskih cigareta pokušavaju da vrbuju tinejdžere, pakujući tzv. e-nikotin u pakovanja koja liče na prehrambene proizvode.

Image Odavno e cigarte više ne liče na obične cigarete jer se obične cigarete dovode u vezi sa smradom, dimom i bolestima.

Sada su elektronske cigarete sa potpuno promenjenim dizajnom, koji je više "fensi" i izgleda kao da je ok da ga koristite kad hoćete i gde hoćete.

Ni stariji, a pogotovo mladi, ne shvataju da je mreža odavno razapeta i da će sve veći broj mladih ljudi koristiti ovakve proizvode a da nisu ni svesni da su uhvaćeni u zamku pušenja i da su svedeni na samo još jednu mušteriju koju u budučnosti ne očekuje ništa dobro...što se tiče zdravlja!

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura