logo.gif


Poslovi na stranim web sajtovima Print E-mail
ImageIma ih, bukvalno, na milione. Neki su zanimljivi a neki su toliko idiotski da se uvek zapitamo kakva je i kako izgleda osoba koja takav posao može da ponudi.
Ako ste našli nešto interesantno, dobro proverite o čemu se radi. Najbolje je, ako znate Engleski jezik, da ukucate naziv posla i firmu ili agenciju a uz njih da ukucate reči “scam” or “complaint.” i odmah ćete dobiti iskustva DRUGIH OSOBA KOJA SU TAKAV POSAO ZAPOČELE.

Nemojte se puno obazirati na "pozitivne" komentare, jer njih pokretači ovakvih poslova najčešće sami postavljaju po raznim forumima i blogovima da bi izgledalo kao "prava" stvar.

Nemojte da "uletite u nešto na prvu", nego pokušajte da dobijete što više informacija, pa kada se glava dobrano ohladi, onda tek vidite kakve su Vam opcije.

Obično, ako smem da Vas posavetujem i ako mi dozvolite, ono što je znaimljivo probajte da "ukradete" za neki svoj posao, jer to ima više smisla nego da platite nešto i zauvek se razočarate.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura