logo.gif


Prevaren i opljačkan na autoputu Print E-mail
ImageO pljačkama na putevima smo pisali, a evo kako to uživo i izgleda u slučaju gde su čoveku iz auta ukrali torbicu sa novcem.

Policija je saopštila da su juče rano ujutro dvoje nepoznatih ljudi, koji su se nalazili u automobilu "Folksvagen pasat" sa švedskim registarskim oznakama, odmah iza naplatne rampe Miladinovci zaustavili srpskog državljanina, pokazujući mu da njegovo vozilo ima problem sa gumom. Ništa ne sumnjajući, čak i zahvalan na upozorenju, Z.V. je stao, a kada je počeo u gepeku da traži ključ da bi promenio gumu na točku, nepoznati su mu iz automobila ukrali torbicu u kojoj je imao lične dokumente i 70.000 evra.

Dok se Z.V. još bavio sa gumom na svom automobilu, lopovi su već bili pobegli. Ojađenom čoveku ništa drugo nije ostalo nego da slučaj, juče u 7.40 sati prijavi policiji, koja sada pokušava da pronađe lopove, ako već nisu pobegli iz Makedonije.

Telegraf.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura