logo.gif


Parfemi testeri Print E-mail
ImageMnogi se hvale da su kupili odlične, original parfeme, po znatno nižim cenama od onih u prodavnicama, uz obrazloženje da se radi o testerima pa su zato jeftiniji.

Naravno, ovo je mit. Kopije parfema se prave na svim stranama sveta a najkvalitetniji su oni koji dolaze iz Indije, dok su najlošiji ovi iz Kine. Neretko se dešava, da bi se postigla dugotrajnost istih, da se "parfemi" mešaju sa mokraćom, ali i sa još mnogo štetnih sastojaka.

Visoka cena parfema, u najvećem broju slučajeva, dolazi od skupih sastojaka parfema (eteričnih ulja i isparivača) koji u pojedinim slučajevima koštaju pravo malo bogatstvo.

Naivno je verovati da se milioni parfema koje se prodaju u našoj zemlji i celom
Balkanu, potiču iz parfimerija ili još gore, iz svetski poznatih fabrika jer bi na taj način sami sebi uništavali posao.

Teško je poverovati da će Armani, Lancome, YSL, chanel...ili druge kompanije prodavati ili deliti testere i na taj način urušavati vlastiti posao.

Naravno, postoji određeni broj testera koji se poklanja uz kupljene parfeme a zatim se isti ostavlja na prodajnim mestima, ali taj broj testera je zanemarljivo mali u odnosu na to koliko se testera proda svaki dan.

Kao što reče jedna modna kreatorka pre mnogo godina, kroj mogu da mi ukradu, ali kvalitet materijala, kvalitet šavova, kvalitet konca...ne mogu!

Iskreno, video sam na stotine različitih testera, nekih boljih nekih lošijih, i uvek bih se odlučio da kupim prfem kod ovlašćenog prodavca pre nego neki tester koji dolazi ko zna odakle i šta u sebi sadrži.

Takvim testerima, na kožu unosite i otrovne materije i ne misleći o njima, a koža upja sve što se na nju stavi i direktno taloži u organizam.

NEMA ORIGINALNIH PARFEMA PO SMEŠNO NISKIM CENAMA. MOGU BITI SNIŽENI OD STRANE PRODAVCA, ALI SVAKAKO NISU TESTERI NITI SE PRAVIM PROIZVOĐAČIMA ISPLATI DA NA OVAJ NAČIN PREDSTAVLJAJU I PRODAJU SVOJE SKUPOCENE PROIZVODE.

Ne postoji način da se dnevno iz prodavnica iznesu hiljade testera (kao što neki tvrde za svoje testere) koji se svakodnevno prodaju kod nas.

Ako Vam je stalo da imate pravi parfem, bolje da ga platite par hiljada više kod ovlašćenog prodavca, nego da kupujete falsifikate koji sadrže ko zna šta.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura