logo.gif


Trenirani konji Print E-mail
ImageOva prevara naravno dotiče mali broj ljudi, bar one koji idu u insotranstvo i žele da probaju da jašu konje, ali nama je interesantana jer mašta onih koji žele na brzinu da zarade nešto, nema granice.
Obično jahanje konja spada u "gospodski" sport, pa su ljudi spremni da plate previsoke cene da bi isprobali kako izgleda ova drevna veština.

Da bi zaradili još više, pojedine ergele u inostranstvu vas nateraju da negde na pola staze odvedete konje na određeno mesto, gde će konji da jedu ida piju, a vi ćete to naravno da platite.

Naravno, pojedinci Vam naplaćuju i iznajmljivanje sedla, jer to ne spada u jahanje???

A sad se pojavila još jedna stvar: Treniraju konje da obiđu određeni krug (najčešće 10 minuta-a plaćen je sat jahanja) i ne postoji način da tako dresiranog konja naterate da ide na neku drugu stazu.

Takođe, ako ste neiskusni i nemate dobrog trenera, bolje je da ne jašete jer je to i te kako opasno. Mnogi su ostali doživotni invalidi zbog pada sa konja. Jedne godine u Španiji je devojka iz naše grupe otišla na jahanje (svi smo je molili da ne ide, da ostane sa nama da se kupa) ali ona je otišla, pala sa konja, povredila kičmu i ostala doživotni invalid.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura