logo.gif


Kopiraj i nalepi na Facebook Print E-mail
ImageAko imate Facebook nalog, sigurno Vam je od prijatelja stizala poruka da nešto kopirate a onda zalepite za svoj zid. Ovakve objave mogu da sadrže sve: Od kučnih ljubimaca do bolesti male dece (najčešće)... U porukama se tvrdi da ako kopirate i nalepite nešto na svoj zid, pomočićete nekome, a neće Vas koštati ništa.

Nažalost, nećete pomoći nikoe kome je pomoć zaista potrebna, nego ćete pomoći nekome ko sakuplja informacije o ljudima a posle ih prodaje.

Svaki puta kada kopirate i zalepite nešto na Vaš zid, Vi radite dve stvari:

Zaobilazite sigurnosnu proveru koja se nalazi unutar Facebook-a i koju regulišete sami (ko može da uđe u Vaš nalog), a samim kopiranjem kopirate i deo koda koji pojedincima dozvoljava da ulaze u Vaš nalog i kradu informacije o Vama i Vašim prijateljima.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura