logo.gif


Telefon samo jednom pozvoni Print E-mail
ImageNajčešće je u pitanju, ako je nepoznat broj koji dolazi iz inostranstva, prevara. Posebno strašni brojevi su 268, 664, 876, 14 ili  19...
Ako ste zainteresovani ili mislite da Vas zove davno zaboravljena tetka iz inostranstva da Vam kaže da Vam je ostavila nasledstvo, najverovanije nije. Radi se automatskom biraču brojeva koji poziva desetine hiljada brojeva svaki dan, pa ako se upecate i pozovete broj platićete ogroman telefonski račun.

Postoje starije osobe koje smo obavestili o ovoj prevari, ali neki i dalje kažu "Ej možda je to"... i nekako su uvek na granici da pozovu broj sa displeja.

Usamljenost i zaboravljenost od svih, čini starije osobe najčešćim žrtvama ove prevare, zato ako imate neku stariju osobu u okruženju, objasnite im šta su ovi pozivi i da ako se jave, ode pola penzije.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura