logo.gif


Lagala je da su joj deca bolesna i građani su joj uplatili 2 miliona dinara Print E-mail
ImageJednom rečju, strašno.Naučili smo da pomažemo obolelima, i zato nas, kada ovako nešto pročitamo, zaboli.

U velikoj policijskoj akciji "Aurora", među 270 uhapšenih tokom 48 sati našla se i Verica J. koja je varajući građane da su su joj deca ozbiljno bolesna prikupila više od dva miliona dinara. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su protiv tridesetjednogodišnje žene krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo prevare i neosnovanog dobijanja kredita.

Sumnja se da je ona preko medija objavljivala apel za pomoć i osnivala fondove za uplatu novca lažno iznoseći teško materijalno i zdravstveno stanje nje i njene maloletne dece.

- Osumnjičena je dovela veći broj fizičkih i pravnih lica u zabludu da joj za potrebe operacije i lečenja maloletne dece uplate novac na tekući račun, koji je ona potom koristila za lične potrebe - objašnjavaju u MUP-u.

Ona je, kako se sumnja, obmanjivala javnost da je donirala svoj organ prilikom transplatacije bubrega jednom detetu i lažno objavljivala da je drugom detetu potreban hirurški zahvat na srcu. Osumnjičena je na taj način protivpravno prisvojila dva miliona dinara

telegraf.rs

NEMOJTE NIKADA PRESTATI DA POMAŽETE, SAMO BUDITE SIGURNI KOME NOVAC DAJETE!
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura