logo.gif


Organski dušek Print E-mail
ImagePoslednjih godina, na svemu što piše organsko, prihvata se zdravo za gotovo..." čIM JE ORGANSKO, VALJDA JE I DOBRO"... Može li i dušek biti organski? Mladić, poljoprivrednik iz okoline Kikinde, reče mi jednom prilikom: " Razlika između nas "običnih" poljoprivrednika i onih koji gaje "organsku" hranu je samo u jednoj stvari: Mi PRSKAMO POVRĆE PO DANU, ONI PO NOĆI"...

Organsko je odavno obesmišljeno, naočito kad se radi o hrani...A šta tek da se kaže kada neko reklamira "organski dušek"?

Ako je platno kojim se pokriva dušek napravljen od vune, šta je onda sa spužvom i metalnom konstrukcijom koja je ispod njega?

Na zapadu idu dotle, da sami sebi obezbeđuju bezvredne certifikate ne bi li ubedili javnost da zaista kupuju organski dušek po basnoslovnoj ceni...Ali, čim je organsko, mora i da košta.

AKO NEGDE PIŠE DA JE NEŠTO ORGANSKO, NE MORA ZNAČITI DA ZAISTA I JESTE!
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura