logo.gif


Ostao je dug od sahrane Print E-mail
ImageO bezskrupuloznosti prevaranata ne vredi trošiti reči. Da li je neko bogataš ili siromah, star ili mlad, zdrav ili bolestan...njih to ne interesuje...njih Interesuju samo pare. Evo jedne nove prevare gde prevaranti pokušavaju da prevare prijatelje i porodicu osoba koje su preminule. Postoje dva načina, a oba počinju na isti način: Prevaranti proveravaju umrlice, traže rodbinu i prijatelje preminulih osoba a zatim traže da se doplati određeni iznos koji nije zaračunat u originalnom računu.

Prevaranti najčešće traže manje iznose jer se nadaju da su osobe suviše tužne da bi se raspravljale oko troškova a traženi iznos ljudi najverovatnije imaju kod sebe.

Jedna prevara ide putem telefonai osobama se daje broj računa ili se traži da uplate preko Western Uniona (naravno, Western union je respektabilna kompanija i nema veze sa ovim) ili prevaranti dolaze lično.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 9 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura