logo.gif


Roubini: Bitkoin je prevara Print E-mail

ImageEvo još jedne zanimljive priče, u stvari intervjua sa Nourielom Roubinijem, u kome on tvradi da je kriptovaluta prevara.

Ko je Roubini, možete pročitati OVDE

Naravno,kao i do sada, mi se ograđujemo od bilo kakvih komentara.Poznati ekonomski analitičar Nurijel Rubini tvrdi da je bitkoin prevara, da će pasti na nulu, te da će se na toj kriptovaluti obogatiti samo prevaranti.

Rubini, koji je predvidio ekonomsku krizu 2008. godine, skeptičan je prema bitkoinu i upozorava da se na tom konceptu nastoje obogatiti oni koji fiktivno podižu njegovu cenu.

-Špekulanti kupuju i prodaju vlastite investicije kako bi na taj način manipulisali tržištem, tvrdi Rubini.

Prema njegovoj proceni, mnogi će se do samog kraja držati bitkoina, a taj kraj je pad na potpunu nulu, jer je, kako kaže, tolika stvarna vrednost te kriptovalute.

-Bitkoin nije ozbiljno sredstvo plaćanja niti je dobar za čuvanje kapitala. Hrani sam sebe i nema razloga da mu cena bude na ovakvim visinama, ukazao je Rubini.

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 9 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura