logo.gif


Lažne parking kazne Print E-mail
ImageNa automobilima u Beogradu pojavili su se lažni nalozi za plaćanje dnevnih parking karata sa cenom od 1.000 dinara i računom, a na sreću ovu prevaru otkrio je radnik "Parking servisa".
Na Novom Beogradu kontrolor "Parking servisa" je tokom dana uočio plavi nalog za dnevnu kartu sa prikačenim falsifikovanim isečkom koji ne pripada ovom preduzeću.

- Upozoravamo građane da će lažni nalog prepoznati po tome što na njemu piše "Kazna za neplaćen parking", dok su na isečku koji pripada "Parking servisu" ispisani: broj naloga, registracija, marka vozila, adresa, parking zona, datum i vreme izdavanja naloga, broj kontrolora, kao i iznos za plaćanje - rekli su iz "Parking servisa".

Na isečku je čak i navedeno ime i sedište ovog preduzeća, registarska oznaka vozila, kao i ostali podaci, među kojima je iznos od 1.000 dinara i broj žiro računa koji ne pripada "Parking servisu".

Iz preduzeća upozoravaju da sugrađani lažni nalog mogu prepoznati po tome što uopšte ne postoje dnevne parking karte po ceni od 1.000 dinara.

- Cena dnevne parking karte u plavoj zoni, gde su uočeni falsifikovani nalozi je 720 dinara, dok je cena u prvoj, drugoj i trećoj zoni 1.870 dinara - navode iz "Parking servisa".

Iz ovog preduzeća izjavili su da će podneti prijavu protiv NN lica koje je štampalo i ostavljalo lažne naloge i račune na automobilima po Beogradu i upozoravaju sve sugrađane da provere podatke ukoliko dobiju dnevnu parking kartu.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura