logo.gif


Vara policiju u Srbiji Print E-mail
ImageNaravno, ne svu policiju, nego jedan manji broj. Uvek sam tvrdio da svako može biti prevaren, od malog deteta do predsednika Amerike.

Prevarant kojeg goni Interpol pristalicama uvalio lažne policijske značke, pa im priredio žurku! Samozvani potpukovnik JSO je u subotu po podne uručio 50 replika znački Evropske policijske asocijacije „Brisel“ za Srbiju i zvanicama priredio slavlje u hotelu „Hedonik” u Vrčinu čim su mu iskeširale oko 15.000 evra!

M. M. (46), rodom iz Makedonije, lažno se predstavlja kao potpukovnik JSO u penziji i delegat Evropske policijske asocijacije „Brisel“ za Srbiju i budućim članovima prodaje priču da može da im obezbedi značke i legitimacije, a to im debelo naplaćuje, od 300 do 5.000 evra!

Kako saznajemo, M. će posle incidenta u Vrčinu biti pozvan na informativni razgovor u beogradsku policiju.

- Tri patrole beogradske policije su 9. decembra, oko 17 sati, posle dobijene dojave otišle u hotel „Hedonik” u Vrčinu i legitimisale M.M.

On je tamo pozvao 160 ljudi, ali se odazvalo samo njih 50, kojima je uručio lažne značke EPA po ceni od 300 evra. Upozorili su ga da ne sme da koristi zastave evropske policije i da ih odmah skloni, jer nije njihov predstavnik. Saopšteno mu je da je Interpol protiv njega pokrenuo istragu i da će biti priveden ukoliko prekrši upozorenje - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako „Alo!” saznaje, lažni bezbednjak je u protekle dve godine prevario oko 500 ljudi i zgrnuo najmanje 150.000 evra!

Evropska policija sa sedištem u Briselu ga je izbacila zbog prevara, dok je Interpol protiv njega pokrenuo istragu. Međutim, on se u Srbiji vešto prikrivao i nastavio da vara policiji pred nosom! Protiv njega je bilo podneto osam krivičnih prijava zbog lažnog predstavljanja i prevara.

alo.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura