logo.gif


Da li proizvođači cigareta dele novac za lečenje? Print E-mail
ImageOvo je prava, zapadna prevara, ali je primenjiva svugde, jer prodaja cigareta se vrši u celom svetu, a sve zvući fantastično...

Prvi korak su oglasi koji objašnjavaju da ako ste dugogodišnji pušač i bolesni ste, imate pravo na novac za lečenje koji je naplaćen od proizvođaća cigareta.
Kada se zainteresujete, pitaće Vas da li možete da nabavite od doktora da ste pušač i da Vaša bolest ima veze sa pušenjem?

Naravno, ovo i nije tako teško, pa sledi sledeći korak.

Kada im poašljete potvrdu ili nalaz, kažu Vam da možete da ostavrite svoe pravo i da dobijete desetak hiljada dollara i eura za Vaše lečenje.

Da bi ste došli do novca, morate da im poašljete molbu i da uplatite 50 dollara ili evra za procesuiranje molbe, jer su oni "agencija" koja sarađuje sa državom ali moraju da se samofinasiraju.

Nravno, ovaj novac ne psotoji, ali su mnoi uplatili novac za molbu, što ovu prevaru čini jako uspešnom.

Ova prevara se koristi i za krađu identiteta, ili ubacivanje trojanaca u Vaš kompjuter jer u nekim slučajevima morate da downloadujete zahtev..i time zarazite kompjuter.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura