logo.gif


Brojevi telefona koji pomažu životinje Print E-mail
ImageZnajući koliko ljudi (bar pojedini) vole životinje i koliko im je teško da ih vide kako pate, pojedini prevaranti su se dosetili kako ovo da iskoriste i zarade novac. Pre godinu i po smo pisali o brojevima telefona gde šlajete poruke i "pomažete" deci (naravno, ovde ne pričamo o onim pravim koji zaista žele da pomognu, a ima ih dosta) nego o onima koji su pokušali da iskoriste tuđu nesreću da bi došli do novca.

Sada se pojavljuju brojevi telefona gde se pozivom ili slanjem poruke navodno pomaže životinjama.

Naravno, opet kažemo ne govorimo o onima koji zaista žele da pomognu, nego o onima koji bi da iskoriste tuđu brigu za životinje pa smišljaju načine da ljudima izvuku pare.

Još jedan od trikova je usvajanje životinja na daljinu. I ovo je prepisano od pomoći deci u Africi, ali su stavili slike životinja kojim uplaćujete mali iznos svaki mesec a Vama šalju slike kako napreduje Vaš ljubimac.

Osim ovoga, postoji i usvajanje. Prvo Vam šalju slike kućnog ljubimca, a onda Vam traže novac za sve i svašta a ljubimca nikada ne dobijete.

Prevaranti ne biraju sredstva da dođu do našeg novca i ništa im nije sveto...zato, budite oprezni.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura