logo.gif


Ocenjivanje proizvoda i usluga Print E-mail
ImageJoš jedna od novatorija koja nam dolazi sa zapada, ali i kod nas se koristi, ali se teško dokazuje. Čim se pojavi neki novi proizvod, otvori se neka agencija, ponudi se posao...pojavi se na stotitine komentara i hvalospeva o onome što se nudi. U današnje vreme, čak i pre nego što se nešto pojavi na tržištu, razmišlja se o reklamiranju istih...naravno, na internetu. Razlog je veoma prost. Čim se ljudima dopadne nešto što vide, "potrče" da na kompjuteru pronađu što više informacija.

Ovo znaju oni koji proizvode ili usluge prodaju, pa pre svih postave postove, hvalospeve, najlepše komentare za ono što prodaju.

Naravno, moralno gledano ovo je loše. Takođe ima tu i prevarnih radnji, ali su jako teško dokazive, pa treba biti oprezan kad se nešto pojavi na tržištu a suviše ga hvale.

Neki dan sam bio poprilično zgrožen da (ne znam da li je stvarno) lekar reklamira kremu koja podiže ljude iz invalidskih kolica i zauvek rešava ljude bolova u kostima.

Neko ko je očajan, koga boli non stop će kupiti proizvod, ali ako se ovako otvoreno laže za medicinske preparate zamislite kako se onda laže za druge proizvode i usluge.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura