logo.gif


Kredit za 48 sati Print E-mail
ImagePre su ovakve ponude mogle da se nađu u oglasima na internetu, a sada su počeli i da lično kontaktiraju pojedince putem emaila. Ovo je pismo koje smo pronašli u emailu:

"Ponuda zajma između ozbiljnog i brza za 48 sati

Molim vas da me kontaktirate putem e-pošte: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , Vi ste fizičko lice ili poslovni menadžer koji je potreban kredit za konsolidaciju duga ili bilo koje druge lične potrebe, jer vam je bankarska institucija odbila kredit, a zatim nas kontaktirajte ja sam veoma ozbiljan i iskren, naša kamatna stopa je 3%. Obratite nam se putem e-maila: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it danas i upišite nam količinu novca koju želite pozajmiti, "spremni smo da zadovoljimo vaše zahtjeve u roku od nekoliko sati."

Naravno, ovo je čista budalaština jer krediti se ne nude na ovaj način niti će bilo koja ozbiljna institucija ponuditi kredit na ovaj način.

Naravno, ljudima koji su u finasisjkim problemima, ovo može i da zvuči primamljivo, ali cela poruka liči na čisti idiotluk...a pošto smo o lažnim kreditima već pisali pre, nećemo više trošiti reči na ovake gluposti.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura