logo.gif


Jurili ljude koji su se vraćali iz tržnog centra i otimali im robu Print E-mail
ImageNiška policija uhapsila je I. I. (20) iz ovog grada zbog sumnje da je tokom ove godine organizovao grupu maloletnika sa kojima je presretao vozače automobila na uglu Šumadijske i Ivana Milutinovića i pljačkao ih. Kako je saopštila policija, ova grupa je na isti način pljačkala ljude koji su se vraćali iz obližnjeg tržnog centra i iz automobila im otimala kupljenu robu.

Hapšenjem osumnjičenog rasvetljeno je sedam krađa i teških krađa na naročito opasan i drzak način u ulicama Ivana Milutinovića, Šumadijskoj ka naselju Medoševac i u Ulici Koste Abraševića.

Prilikom pretresa kuće u kojoj žive osumnjičeni maloletnici, policija je pronašla i oduzela predmete za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela i to aluminijumske merdevine, motorne testere, brusilice, ispravljač za punjene akumulatora...

- I. I. je po nalogu Osnovog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden tužilaštvu. Protiv maloletnih osoba osumnjičenih da su učestvovali u izvršenju ovih krivičnih dela podnete su krivične prijave u redovnom postupku po nalogu Višeg javnog tužilaštva – saopštava Policijska uprava.

telegraf.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura