logo.gif


Airbnb Print E-mail
Šta je Airbnb?

Image"Reč je o online servisu, platformi koja spaja „domaćine“, voljne da iznajme deo svog životnog prostora na kraći period, i „goste“, uglavnom turiste. Airbnb je direktna spona između ljudi koji traže smeštaj i onih koji žele strancima da ustupe svoj uz pristupačnu nadoknadu. Nekada to „ustupanje prostora“ podrazumeva samo kauč u dnevnoj sobi…" ostatak teksta, ako Vas interesuju dodatne informacije o ovom fantastičnom portalu možete naći na sajtu travel magazine (http://www.travelmagazine.rs/airbnb-smestaj-znate-li-sta-je-to/)...

A zašto smo pomenuli ovaj svetski poznati web portal? zato što se pojavljuje ne mali broj prevaranata koji bi da zarade nešto na brzinu... Kako sve počinje?

pronađete odličan smeštaj po odličnoj ceni.Onda naozovete vlasnika da bi vam on rekao da je već izrentano, ali ima isti takav objekat malo niže niz ulicu i daje Vam link da proverite slike i da mu javite ako vam se sviđa.

Kada dobijete email odlazite na sajt koji izgleda kao Airbnb, ali, on to nije. Umesto .com, može da bude .info ili nešto slično.

Da bi se zaštitili od ovakvih trikova, nemojte da idete izvan sajta www.airbnb.com ma šta Vam prodavac govorio i ne plaćajte nikada izvan sajta, odnosno na druge račune.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura