logo.gif


Izbeljivanje zuba Print E-mail
ImageNe, ovde nećemo pisati o proizvodima koje ste možda kupili i nisu pomogli (a takvih je bezbroj) nego ćemo pisati o internet prevari koja zakonski ne može da se dokaže, jer je sve postavljeno tako da izgleda kao da ste Vi pristali na saradnju. Cela svinjarija, da se tako izarzim, nastaje kada vidite oglas gde za veoma mali iznos (1 dollar ili 1 euro) imate priliku da isprobate najnoviji proizvod, recimo za izbeljivanje zuba.

kada se zainteresujete i odete na sajt, tamo lepo piše da probnu tubu dobijate za 1 dollarili ili euro i ako ste zainteresovani, kliknete na link koji Vas vodi na stranicu za naručivanje.

Tamo ispunite svoje podatke, date podatke sa kreditne kartice (jedino tako prihvataju plaćanja) i pritisnete jedinu opciju koju možete “Complete Checkout.”

Ako ste uradili ovo, Vi ne samo da ste prihvatili da isprobate jedan proizvod za 1 dollara ili euro, nego ste pristali i da kupite i drugi proizvod za 93 dollara ili eura.

Takođe, pošto nekima i ovo nije dovoljno, onda Vas nagovore da na dve stranice koje izlaze jedna za drugom kliknete “Complete Checkout” pa ćete onda platiti (odnosno, biće Vam skinuto sa kartice 2x 93 dollara ili eura.

Internet biznis postaje sve komplikovaniji i sve je više internet prevara koje su smeštene u zakonske okvire, a same po sebi su jako komplikovane i teško ih je videti ma koliko tražili po sajtu...

Šta da Vam kažemo: Kako vreme odmiče, prevaranti su sve veštiji pa treba biti više nego oprezan.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura