logo.gif


Smrt i za drugog aktera prevare Šarićeve majke Print E-mail
ImageUbijeni prije više od šest godina, sa sada pokojnim Pljevljakom Milivojem Terzićem, prevario Ivanku Šarić za 300.000 eura...(Vijesti.me) U svojoj kući u Banatskom Aranđelovu ubijen je Aksentije Ilijin (40), kojeg je crnogorsko tužilaštvo teretilo da je na prevaru od majke Darka Šarića uzeo 300.000 eura.

Beogradski Blic u današnjem izdanju piše da je beživotno tijelo našao komšija koji je juče ujutro došao u njegovo dvorište u Ulici 9. januara 119, da bi pozajmio kosilicu.

"Ušao je u dvorište i na pragu kuće ugledao nepomično tijelo i vidljive rane od vatrenog oružja. Uplašen, nije znao šta da radi, već je otrčao do Bojane, Aksentijeve majke, koja živi u susjednoj ulici i ispričao joj šta je zatekao i dvorištu. Izbezumljena žena odmah je pozvala policiju”, navodi se u tekstu.

Objašnjava se da tamošnja policija još utvrđuje ko je i zbog čega likvidirao Ilijina.

"Istražuju se svi detalji njegovog života... Provjeriće se detaljno njegovi kontakti u Srbiji, ali i oni u Crnoj Gori, po čijoj zamolnici je i hapšen u Srbiji", kazao je  sagovornik Blica blizak istrazi.

Podsjeća se da je ubijeni prije više od šest godina, sa Pljevljakom Milivojem Terzićem, prevario Ivanku Šarić za 300.000 eura.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura