logo.gif


Preko filtera za vodu ukrao skoro 10 hiljada evra Print E-mail
Pošto se sumnja da ima više oštećenih policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, jave u Policijsku upravu u Somboru ili na broj telefona 192

Foto: MUP Srbije

Image
Policija u Somboru rasvetlila je šest prevara u kojima su građani oštećeni za 9.300 evra i 35.000 dinara i uhapsili B. V. (48).

Sumnja se da je B. V, koji se bavio prodajom filtera za prečišćavanje vode, u dužem vremenskom periodu u Somboru i Subotici, oštećene doveo u zabludu, uzimajući im novac, koji nije vratio.

B. V. se tereti da je jednom sugrađaninu prodao filtere za prečišćavanje vode za 900 evra, a potom od njega dva puta pozajmio ukupno 8.000 evra kako bi navodno preuzeo robu koja čeka na carini. Sumnja se i da je od dvojice oštećenih tražio da investiraju novac u njegov posao, pod izgovorom da će im vratiti, kao i da je od jednog muškarca uzeo aparat da ga proda, uz obećanje da će mu novac dati u roku od sedam dana.

B. V. je određen pritvor do 30 dana.

Pošto se sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičenog na fotografiji, jave u Policijsku upravu u Somboru ili na broj telefona 192.

telegraf.rs

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura