logo.gif


Uhapšen državljanin Hrvatske zbog više prevara Print E-mail
ImageBeograd, 22. april 2017. godine – Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Beogradu uhapsili državljanina Hrvatske S. Š. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Beograda izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući kao radnik Televizije „Foks“.(Saopštenje Vlade republike Srbije) Sumnja se da je S. Š., obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone, oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri i statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije.

Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog regulisanja papira za odlazak u inostranstvo.

Osumnjičeni je obećavao i vlasnicima frizerskih salona i ugostiteljskih objekata da će u njihovim objektima snimati neke od televizijskih emisija, uzimajući novac u iznosu od 100 evra sa obrazloženjem da su to troškovi ugovora koje će oni naknadno samo potpisati sa televizijskom kućom.

Postoje osnovi sumnje da je S. Š. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na broj telefona 011/ 3008-140, ili u Policijsku stanicu Novi Beograd.

S. Š. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura