logo.gif


ŽALITE SE NA NEKU FIRMU ILI KOMAPNIJU NA INTERNETU? Print E-mail
ImagePostalo je skoro obavezno da čim smo nečim nezadovoljni, pokušavamo da pomoć nađemo na internetu ili da jednostavno ocrnimo one koji su nam nepravdu naneli. Prevaranti su se dosetili da otvore naloge na Tweeteru, Facebook-u ili imaju spremne web sajtove gde "odgovaraju" na pritužbe potrošača i korisnika usluga.

Kada pronađu osobe koje se žale na neešto ili nekoga, obavezno se najljubaznije jave i predstave se kao zaposleni u toj kompanijii koji rešavaju sporove unutar kompanije.

Sve izgleda profesionalno i izgleda da će se spor rešiti na obostrano zadovoljstvo.

Počinju da pristižu formulari koje morate da ispunite. U njima je gomila ličnih informacija pa čak i broj kreditne krtice, ako ste karticom platili.

Na kraju Vam daju link da sve to pošaljete i tu ste "upecani".

Imaju Vaše lične informacije, najverovatnije i broj kartice a preko linka su Vam instalirali virus koji će se pokrenuti onog momenta kad pokušate nešto da platite preko interneta.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura