logo.gif


Lažne šoping applikacije Print E-mail
ImageU celom svetu, a poslednjih godina i kod nas, sve je više onih koji kupuju putem interneta. U današnje vreme, skoro za sve imate TZV.šoping applikacije, ili aplikacije koje se koriste za odrđene svrhe: Avionske karte, smeštaj u hotelima, kupovina garderobe, kozmetika, sportski rekviziti, bicikli...šta god poželite, veovatno ima. Evo daćemo Vam samo jedan podatak iz Amerike, čak ga nećemo ni prevesti da ne bi ispalo da izmišljamo: "The mobile shopping market is said to be worth around $50 billion a year in the U.S. alone and research shows half of all mobile consumers say they download at least one new shopping app every month".

I naravno, gde je toliki novac, tu su i prevaranti.

Prevaranti postavljaju lažne aplikacije koje se vezuju za one koje već postoje i poznate su kupcima, ali uplate odlaze na drugi račun i ljudi svakodnevno gube milione dollara misleći da su prevareni od strane postojećih i već poznatih aplikacija.

Kod nas su ovakvi vidovi trgovine još u povoju, ali kako se ova vrsta posla bude širila, biće sve više prevara.

Zato, da budete obavešteni na vreme.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura