logo.gif


Vidovnjaci vide Vašu budućnost Print E-mail
ImageKoliko god da je prfitabilno viđati ljude u živo (lakše ih je prepasti i uzeti im veće količine novca) "predviđanje budučnosti se seli na internet.

Onih koji "vide" budučnost drugih, na internetu je sve više. Postoji veliki broj načina rada a ovde ćemo pomenuti samo neke.

Prvo, i najvažnije za njih je da nekako dođu do Vas i da Vas zainteresuju za proricanje budučnosti.

kada im se javite putem emaila ili telefonom, obično Vam kažu neke neodređene stari, kratko vam ispričaju o prošlosti i o stvarima koje se svakome mogu dogoditi, ali...DA VIDE NEŠTO U VAŠOJ BUDUČNOSTI ŠTO BI MOGLO PROMENITI VAŠ ŽIVOT ZAUVEK.

I obično je to,to.

Sad, postoje oni koji prepadaju ljudi velikim tragedijama koje će se desiti, a postoje i oni koji tvrde da "vide" veliki novac na Vašem putu.

I jedna od ovih stvari mnoge pokreće da zovu ponovo, ili da se ponovo jave.

Postoje oni koji "lupetaju" koristeći sedogađajima koji bi svakome mogli da se dese.
Postoje oni koji koriste kompjuterske programe (o ovome više u sledećem tekstu) kao i oni koji zapošljavaju ljude koji su "kao rođeni" da pričaju o svemu svačemu, koji znaju pitanjima izvuči odgovore pa ih posle koristiti u svojim predviđanjima...ali sve u svemu, čisto sumnjam da će bilo kome pomoći.

da bih video kako neke stvari izgledaju, prijavio sam se na nekoliko sajtova sa lažnom emil adresom pa sam dobijao pisma skoro svaki dan.

jedan dan bi mi govorili o bolesti, drugi o bogatstvu, o nasleđu koje ću uskoro dobiti(ali mi treba njihova pomoć)...i svaki Božiji dan stizale su "ponude" za bolji život ili izbegavanje tragedije.

Sve i jedan, tražili su novac.

Svoj život u svoje ruke, još ako verujete u Boga, onda Vam ovakvi šarlatani uopšte nisu potrebni.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura