logo.gif


Htela da razvije online biznis a javljali joj se za prostituciju Print E-mail
ImageHtela je da razvije onlajn biznis sa prijateljicom sa Fejsbuka, a onda se njhova saradnja pretvorila u pakao.

– Telefon mi je zvonio u šest ujutru. Bila sam u šoku. Zvali su me muškarci sa nepoznatih brojeva i nudili su mi intimno druženje – kaže Jovana. Lažni oglas objavila je Sanja A. iz Sombora nakon prepirke na Fejsbuku. Sve je počelo nakon što je Sanja želela da razvije svoj biznis za prodaju i kupovinu preko interneta.

– Sanja, navodno, radi za jednu poznatu kozmetičarsku marku. Učlanila sam se preko nje, ostavila joj moje podatke, između ostalog i broj telefona, a ona mi je rekla da mi je katalog poslala na kućnu adresu. Međutim, ja ništa nisam dobila. Rekla mi je da čekam i da budem strpljiva – priča prevarena devojka.

Jovana kaže da je Sanja ubrzo počela da se svađa i da vređa.

– Odjednom je počela da se raspravlja. Čak me je blokirala na društvenim mrežama. Njeni postupci su me naveli da sve ovo objavim preko Fejsbuka, kako to ne bi uradila drugim ženama. Međutim, odjednom su počele da mi se javljaju i druge prevarene žrtve – kaže Jovana.

Samo što je objavila da je prevarena, istog jutra, u šest sati, počeo je da joj zvoni telefon.

– Ne mogu da dođem sebi od šoka. Telefon ne prestaje da zvoni. Udata sam i imama dva mala sina i nikad u životu mi ne bi palo na pamet da se bavim ovakvim poslom. Zovu me muškarci, nude mi masažu, pitaju jesam li za druženje. Sanja je u tom trenutku objavila na svom Fejsu, “Koja je sledeća za oglaščiće” i “Kome to zvoni telefon?”.

Jovana dodaje sa strahuje da Sanja ne iskoristi njenu adresu za osvetu.

– Podnela sam krivičnu prijavu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu protiv nje. Plašim se da ne pošalje nekog u stan gde živim sa suprugom i decom, jer je u jednoj od objava napisala da ima moju adresu i da se pazim. Na sve je spremna čim je objavila moj broj – kaže Jovana.

(Telegraf.rs/Blic)
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura