logo.gif


Kupovina robe na javnim mestima Print E-mail
ImagePošto nam se javilo nekoliko čitalaca u vezi prdaje suđa na parkinzima, izgleda da je došlo vreme da ponovo otvorimo ovu temu.

Prodaja robe na parkingu postoji valjda još od Babilona, Sirije, Egipta...pa sve do danas...naravno, pre su bile pijace ili trgovi a ne parkinzi. Prodaje se sve: Zlato, televizori, tehnička roba, menja se novac...

Gledajući na stotine takvih prodaja u Evropskim gradovima u Kanadi, Americi, kod nas u regionu...primetio sam da su uVEK KUPCI TI KOJI LOŠIJE PROĐU, pa je samim tim i ova prodaja ravna prevari.

Ako je zlato, lažno je. Ako se menja novac, dobijete ili manje ili dobijete lažne novčanice. Ako je tehnička roba, dobijete neki krš.

Do sada, a evo ima tome godina, NIKADA NISAM ČUO DA JE NEKO DOBRO PROŠAO U OVIM TRANSAKCIJAMA, PA STOGA AKO VAM SE NEŠTO PONUDI NA ULICI, PARKINGU, TRGOVIMA...BOLJE JE DA TAKVU RGOVINU ZAOBIĐETE.

Priče idu otprilike:

- Treba im novac za benzin, autobusku kartu, da hitno plate nešto (najčešće prijem deteta u bolnicu) i sl.

- Postoje i oni koji tipuju na to da smo alalvi, pa će nam ponuditi zlato u pola cene..ali shvatimo da nije zlato tek kad je kasno

- Sada objašnjavaju da ne smeju da prenesu nešto preko granice (ovo je novo)


MA ŠTA DA JE, NE KUPUJTE NA PARKINZIMA, STANICAMA, TRGOVIMA, ULICI I SL.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura