logo.gif


Skup hotel, dobra plata (poslovi) Print E-mail
ImageZelela bih da prijavim prevaru preko portala Jobs4Hotels.Naime,oglas je postavljen za Hilton i za Epic Hotel Miami.(pismo čitateljke) Nisam razmisljala o opciji da moze biti prevara,koliko znam,sve sto je oglasavano preko istog je bilo legitimno.Oba poslodavca nude astronomske plate,jako dobre uslove i placene troskove,kao i smestaj i hranu.Ne traze nikakvu uplatu,samo da im se posalju dokumenti.

Prvo mi je stigao mail iz "Hiltona",odmah sam znala da je prevara,ime doticne osobe potpisane sam ukucala u pretrazivac,i voila!Neko je vec bio nasankan od doticne.

Nakon toga mi je stigao mail od drugog hotela,i nju sam pokusala proveriti,ali je ne mogu naci nigde.Profil na LinkedIn je izbrisan,nigde ne mogu da je nadjem(a Hotel je jedan od najvecih u Miamiju,a ona Recruiting Agent).

I mail je njen licni,gmail(malo sam se informisala,pa je i to naveden kao primer za lampicu da se upali).Eto,to je otprike to
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura