logo.gif


Kartice za popust pri kupovini roba i usluga Print E-mail
ImageOvo je već jako raširena mreža kako u prodavnicama tako i na internetu, gde kad želite da kupite nešto, ponudi Vam se kartica za popuste sa kojom ćete ostvariti dodatni popust, čak i 40%...

Ipak, najveći broj ovih kartica krije nešto što ćete otkriti tek kada karticu dobijete. ilo je slučajeva gde je svaki mesec naplaćivana članarina (membership)od 20 dolara po kartici a ljudima je trebalo nekoliko meseci da otkažu kartice jer nisu mogli da nađu podatke kako se kartica odjavljuje.

Ako se ove kartice uzmu u prodavnicama, veća je verovatnoća da ćete lakše otkazati usluge, ali ako ste ovu karticu uzeli preko interneta, onda nastaju problemi.

Uslovi za poništavanje kartice su skoro uvek skriveni i male su šanse da ćete ih naći, što prevarantima daje šansu da Vas pelješe bar nekoliko meseci.

Brojevi telefona koji se tamo nalaze su obično nedostupni, pa je na vama da nađete način da se ovih kartica rešite.

Ove prevare su nastale na osnovu tzv "Loyalty program-a" gde lanci velikih marketa i robnih kuća daju kartice svojim mušterijama sa kojima ovi ostavruju popust za svaku kupljenu stvar. Ovaj posao je odličan za prodavnice, a i kupcima dobro dođe...

Ako uzimate ovakve kartice, dobro proverite ko ih izdaje.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura