logo.gif


Dokapitalizacija e-commerce websites (Internet poslovi) Print E-mail
Imagee-commerce websites ima na desetine hiljda i neki od njih zaista prave milione pa je ovo dalo prevarantima ideju kako da i oni zarade veliki novac, nudeći da postanete investitor u velikim e-commerce websites gde bi na svakih tri meseca zaradili veliku količinu novca. Prema rečima prevaranata, pojedini sajtovi šire svoje poslovanje, pa im je potrebno "dodatnog keša" za njihove operacije i da ako se uključite odmah na startu, zaradićete veliki novac.

Ljudi su ulagali, i sada ulažu, od nekoliko stotina do nekoliko desetina hiljada dollara, ali kad je došao tromesečni bilans, pare nisu legle na račun.

Prevaranti su slali lažne izveštaje, slike čekova, izveštaje iz banke...samo da bi zadržali ljude koje su uspeli da prevare da ih ovi ne bi otkucali policiji ili da se ne bi saznalo za ovu prevaru.

Kada ni posle 6 meseci nisu dobili novac, prevareni su se obratili policiji i državnim agencijama i shvatili su da su prevareni...Ali, bilo je kasno.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura