logo.gif


Antialergijska posteljina Print E-mail
ImageOvakva vrsta posteljine se reklamira i prodaje po visokim cenama, ali niko neće da Vam kaže o čemu se zaista radi.

Reč antialergijski je neregulisan termin, ali u većini slučajeva to znači da su supstance, ili izrada samih proizvoda, neće izazvati alergijsku reakciju kod većine ljudi, a ne kod svih, kako neki tvrde!
Nemojte misliti da su antialergijske posteljine otporne na akumulaciju alergena, ili da je ovakva posteljina na bilo koji način lek protiv alergija.

Alergeni su svuda - na otvorenom i zatvorenom, uključujući i spavaću sobu. Dakle, s obzirom da ste mogli da me pitate: šta je tolika "frka" oko hipoallergenic posteljine?

Odgovor je da većina ljudi provode najmanje 8 sati u krevetu, pa ako može da obezbedi neki vid odmora od alergijskih napada, osoba koja se budi sa kijavicom, svrabom očiju i gušenja, jednostavnom promenom svoje posteljine, učinićete sebi veliku uslugu.

lekari koji Vas leče od alergija, najčešće će Vam reći da jastuk i posteljinu pokrijete pokrivačem koji je otporan na bube (gnjide) koje se legu u posteljini a najčešće u jastuku.

Pokrivači koji se postavljaju na posteljinu moraju biti zategnuti sa svih krajeva, što neće dozvoliti raznoj gamadi da se leže u jastucima i postoeljini ili će ih sprečiti da dolaze do hrane.Pokrivač mora imati pore manje od 10 mikrona, a obično se prave od 6.

Obično, posteljine koje se kod nas prodaju, su preterano izreklamirane, odnosno, ispričane su bajke koje su do nekle tačne ali svakako nisu u stvarnom i realnom odnosu cene i onoga što nude.

Pošto se najčešće prodaju u MLM marketingu, onda svakako u celom krugu ima gomila menadžera koji dobijaju svoj deo pa je zato i cena previsoka...i to svakako ne znači da je ta posteljina "magična"...

I dalje ne postoji posteljina koja je potpuno oslobođena od alergena, niti sve osobe mogu da uživaju u blagodetima ovakvih posteljina.

Pošto su alergije velikim delom vezane i za samu psihu, pjedinci čim nabave ovakvu posteljinu daju impuls svom mozgu da im je bolje...i njima stvarno bude bolje.

Starija posteljina, stariji jastuci, stariji dušek uvek u sebi sadrže neke "bube" ili alergene, pa ma od čega oni bili napravljeni.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura