logo.gif


Varanje sa cenama Print E-mail
ImagePoštovani, želeo bih da vam prijavim prevare sa akcijskim cenama koje se dešavaju od kako je poslovnica otvorena a radi se o xxxx marketu na Novoj Detelinari.(pismo čitaoca D.V.) Naime uzmete proizvod iz rafa sa određenom akcijskom cenom a na kasi vam naplate punu cenu , kada im to napomenete prvo vas pitaju "da li ste sigurni da cena nije uz karticu ?"

Cena uz karticu je plave a akcijska crvene boje.Na kraju neko od zaposlenih ode da proveri i kada utvrdi da nisu u pravu pitaju vas da storniraju račun što naravno traje dok većina koja stoji u redu na kasi postaje nervozna i gleda vas popreko ne shvatajući da su sledeći kojima će uzeti nešto dinara na prevaru jer od četiri uvek radi samo jedna kasa.

Inače izgovor radnika je da ne mogu fizički postići sve obaveze pa samim tim i korekcije cena na polici što i verujem da jeste slučaj jer je očigledno da ih ima malo na toliki prostor samo što to nije privremeno, to je situacija od kako je market otvoren pre nešto više od godinu i po dana.

Neko bi možda rekao kako to i nije strašno ali evo, meni su na zadnja dva pazara koji su bili od 500-700 dinara uzeli 95.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura