logo.gif


Umrećete ranije ako hrčete? Print E-mail
ImageIako nikada nije zvanično dokazano da su osobe koje hrču sklonije određenim bolestima srca i pluća, (računa se da oko 2/3 ljudi na svetu hrče, manje ili više), pojedinci koriste "prepadanje" ne bi li prodali preparate i spravice koje ili pomažu jako malo ili ne pomažu nikako. Uvek će biti onih koji bi da se okoriste mukom drugih, ali tvrditi nekome da će umreti ako ne kupi određeni proizvod...je već bolesno.

Iskreno, mnogo preparata i spravica postoji na svetu, ali ni jedan od njih ne pomaže u onoj meri u kojoj se reklamira...čak naprotiv. NAJVEĆI BROJ NJIH UOPŠTE NE POMAŽE.

Čak i lekari koji vrše operacije u cilju prestanka hrkanja, odmah Vam kažu da nema nikakve garancije da će sam zahvat uspeti.

Gledao sam jednog poznatog Američkog hirurga koji je tvrdio da je potrebno nekoliko hirurških zahvata na grlu da bi se postigao poptpun efekat i da bi hrkanje prestalo.

Ma šta da je u pitanju, još uvek ne postoji ni preparat niti "magični" lek koji će zaustaviti hrkanje...BAR ZA SADA...
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura