logo.gif


Prodaja dronova Print E-mail
ImageDronovi, naročito oni sa kamerama, postaju sve popularniji i samim tim se sve više i kupuju pa je i broj prevaranata koji ih "prodaju" u sve većem porastu.
Prevarnti naprave prelepe web sajtove koji izgledaju zaista profesionalno i čak i ulože novac za reklamiranje na Google ads-ima da bi se uspešno pozicionirali među prvih 10 strana kao i da bi cela stvar izgledala legalno i profesionalno.

Na tim stranicama možete naći dronove za "sve pare" počev od onih najjeftinijih do onih najskupljih. Trik je da su ti dronovi 30-40% jeftiniji nego na drugim mestima.

Na hiljade, čak i desetine hiljada ljudi naruči dronove, plate ih, a posle ih nikada ne dobiju ili ono što dobiju je jako lošeg kvaliteta...ali nemate kome da se žalite jer prevaranti nestaju nakon nekoliko sedmica, otvarajući nove sajtove i koriste druge račune za plaćanje.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura