logo.gif


Izbori u Crnoj Gori i virusi Print E-mail
ImagePošto pratim predizborne kampanje u Crnoj Gori primetio sam nešto na velikom broju sajtova koji pišu na ovu temu da se dešava nešto jako čudno.

Obično tekstovi počinju sa bombastičnim naslovima a kada odete na iste (naravno,ne na sve) i ako imate dobar antivirus, vrlo brzo ćete shvatitida se na ovim sajtovima nalaze virusi, i to uglavnom TROJANCI koji kradu Vaše podatke ili Vas prate šta radite, kome pišete, koje sajtove posećujute i sl.

Nije poznato da li su ovi sajtovi namerno zaraženi ili ih je neko zarazio, ali ne otvarajte nepoznate sajtove, pogotovo ne one sa bombastičnim naslovima...

Naravno, ima i dosta virusa na sajtovima koji "navodno" citiraju izjave poznatih Crnogorskih političara...pa ako već pratite šta se dešava oko izbora, budite oprezni.

Image 

P.S. Večeras (Nedelja 16.10.2016) oko 20 časova obavešteni smo da je veliki broj sajtova u Crnoj Gori pod hakerskim napadom... 

Iskreno, voleli bismo da saznamo ko i zašto se krije iza svega ovoga!

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura