logo.gif


Popusti na sajtovima koji to nisu Print E-mail
ImageIma sajtova koji zaista pokušavaju da rade svoj posao profesionalno, dajući korisnicima mogučnost da dobiju robu ili uslugu po znatno sniženim cenama, ali se jako često dešava da ono što je napisano u praksi ne vredi. Prošle godine sam otišao tragom jedne od takvih ponuda gde je ponuđena masaža od pola sata, da bi se ispostavilo da me je ženska osoba masirala jedva deset minuta, a na moje pitanje zašto, rekla je da tako treba i da spremim još kupona.

Sajt je rekao da oni nemaju ništa s tim, pa mi je bilo i jasno kako sve izgleda i kako je sve to u relanom životu.

Takođe, u restoranskim ponudama ima dosta nepravilnosti jer napišu jedno a Vi dobijete drugo. Mladi par je platio kupon, otišao na večeru za dvoje a posle im je konobar rekao da to ne postoji i da se njima ne isplati da "daju" večere za te pare. Svoj novac nisu dobili nazad kao ni obećanu večeru.

Postoji još mnogo sličnih slučajeva ali je najgore da vlasnici sajtova za popšuste neće da vrate novac prevarenim korisnicima pravdajući se da to treba da urade vlasnici radnji ili restorana I OVO CELU PRIČU KOJA JE MOGLA BITI ODLIČNA, STAVLJA U GRUPU INTERNET PREVARA...

JAKO JE MNOGO ONIH KOJI SU RAZOČARANI PA SE NADAMO DA ĆE SE OVO ISKRISTALISATI I DA LJUDI NEĆE NASEDATI NA PONUDE KOJE ILI NE POSTOJE ILI NISU NI BLIZU ONIH KOJE SU OBEĆANE!
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura