logo.gif


Bred Pit se obesio Print E-mail
ImageNa sreću nije se obesio a nažalost je da je ovo još jedna od Facebook prevara (Facebook nema veze sa ovim nego je ista urađena od strane korisnika društvene mreže op.a.)
ImageIspod šokantne objave u kojoj piše da se Bred obesio i da je za sve kriva Anđelina, stoji i da je to vest kanala Fox News, zbog čega su mnogi kliknuli. Radi se naravno o lažnoj vesti, virusu koji vodi na lažnu stranicu gde korisnici treba da daju svoje lične podatke.

Samo klik je dovoljan da virus napadne profil korisnika, pa je jedina zaštita da potpuno ignorišete ako vam se ovako nešto pojavi na ekranu.

Ovo nije prvi put da se ovakav virus pojavljuje na Facebooku, hakeri su nedavno uspeli da dupliraju notifikacije na ovoj društvenoj mreži. Kada bi korisnik kliknuo na lažnu notifikaciju, virus bi se proširio i doveo u opasnost korisničke podatke, piše Daily Star.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura