logo.gif


Matičari uzimali ogroman mito Print E-mail
ImageUhapšeni su A.D., odgovorno lice Matične službe u opštini Obrenovac, B.J., odgovorno lice Matične službe u Surčinu, kao i S.R., A.S. i B.R. iz Obrenovca Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su pet osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela davanje i primanje mita. Uhapšeni su A.D. (1961), odgovorno lice Matične službe u opštini Obrenovac, B.J. (1975.), odgovorno lice Matične službe u Surčinu, kao i S.R. (1964.), A.S. (1994.) i B.R. (1956.) iz Obrenovca.

A.D. se tereti da je, u periodu od 20. septembra ove godine do trenutka hapšenja, od A.S. primio mito od 500 evra kako bi mu izvršio promenu imena i prezimena. Inače, ta radnja je iz okvira njegovog službenog ovlašćenja. U izvršenju ovog krivičnog dela pomogao mu je B.J, dok su A.S. pomagali B.R. i S.R.

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje dokumentacije i određene sume novca.

Foto: MUP
telegraf.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura