logo.gif


Rad od kuće za Amazon Print E-mail
ImageVeliki broj Vas sigurno zna za Amazon. oni su najveći online distributeri knjiga širom sveta i jedan broj naših ljudi je uključen u affilite programe baš sa ovom kompanijom. I pre je bilo prevara koje su koristile ime ove kompanije, ali ova nova nam je najzanimljivija...

Bilo da Vas kontaktiraju telefonom (kod nas ređe) bilo emailom u jednom trenutku će Vam "navodni predstavnik" izneti "odličnu" ideju a to je da se priključite ovoj renomiranoj komapniji. (Naravno da je navodni predstavnik prevarant i da nema NIKAKVE VEZE SA OVOM RESPEKTABILNOM KOMPANIJOM). Za početak, oni će Vam pomoći tako što će postaviti sajt na Vaše ime i sa Vašim podacima a na Vama je samo da platite "određene" troškove u iznosu od $395.

Naravno, za započinjanje biznisa sa ovakom kompanijom to i nije neki novac.

Vaš sajt je gotov i postavljen 24 sata od uplate.Na Vama je samo da unesete naslove (ponekad su čak i naslovi unešeni u napred).

Sledeći korak je Vaša zarada. Morate da unesete broj kreditne kartice, a na "njihovom" sajtu ćete uneti i pin code.

Kada ste i to uradili, počinje skidanje novca sa Vaše kartice. Naplaćuju Vam se različite knjige koje su navodno prodate preko Vašeg sajta, a kada dospe uplata za iste, Vama će novac biti vraćen uvećan za Vašu proviziju.

Posle toga dolaze i druge kupovine koje nemaju veze sa knji9gama i trajaće sve dok ne shvatite da ste prevareni!
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura