logo.gif


DONACIJE NE POVEĆAVAJU VAŠE ŠANSE ZA POBEDU Prikupili milion dolara za večeru s Trampom, a nemaju ve Print E-mail
ImagePošto od ovih stalno dobijam ponude za večere, okupljanja i sl...jako mi se dopao ovaj članak pa ga u potpunosti prenosimo:

Sajt koji nudi večeru s Donaldom Trampom prikupio je više od milion dolara donacija, mada nema nikakve veze s republikanskim predsedničkim kandidatom, preneo je danas Politiko.
Ponudu za večeru s Trampom uz određenu donaciju nude "donaldjtrump.com" i "dinnerwithtrump.org", ali je samo prvi ima veze s izbornim štabom republikanskog kandidata - a drugi nema baš nikakve.

Sporni sajt navodi da će se zainteresovanima udvostručiti šanse za večeru s milijarderom ako se "učipe", mada sitnijim slovima piše da davanje doprinosa ne poboljšava šanse za pobedu.

Sajt 25-godišnjeg Jana Hauza ipak nudi neku šansu da se vidi Tramp, mada izvesno ne večeru kakvu priželjkuju Trampovi obožavoci - prosto će kupiti ulaznice za skup za prikupljanje sredstava na kojem bi trebalo da se pojavi i sam Tramp. Hauzova organizacija je prikupila 1,1 milion dolara od 21.253 uplatioca, dok se za večeru prijavilo više od 410.000 ljudi.

Politiko prenosi da je u odgovoru Hauza na žalbu na Fejsbuku navedeno: "Novčani doprinosi ne povećavaju vaše šane za pobedu, ali umnogostručavamo vaš unos. Mi smo politički akcioni komitet i naš posao je da sakupljamo doprinose. Tako da možete da jedete go...a".

blic.rs
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura