logo.gif


Ne instalirajte “WhatsApp Gold” jer je moguće da ćete tako instalirati i virus u svoj telefon Print E-mail
Šta je WhatsApp?

ImageWhatsApp Messenger je više-platformska mobilna aplikacija za dopisivanje koja ti omogućava da razmenjuješ poruke bez potrebe da plaćaš SMS.

Veoma je popularan među mladim ljudima, ali i među onima koji imaju rodbinu i prijatelje u inostranstvu. Pošto smo čuli od mnogo korisnika da im WhatsApp blokita telefon i radi neke čudne stvari, malo smo istraživali i pronašli jednu zanimljivu prevaru vezanu za “WhatsApp Gold”...
NARAVNO, WhatsApp NIJE PREVARA, NEGO RESPKTABILNA I KVALITETNA APLIKACIJA KOJA SE KORISTI U CELOM SVETU I NJENI TVORCI NEMAJU NIKAVE VEZE SA OVIM TEKSTOM!

Zašto je “WhatsApp Gold” intersantan?

“WhatsApp Gold” je, prema tvrdnjama onih koji promovišu ovu uslugu, unapređena aplikacija koju koriste POZNATI (glumci, pevači, biznismeni...) što će naravno zainteresovati veliki broj mlađih ljudi, jer čim se pomenu poznati, odmah se na to gleda kao nešto dobro.

Kako prevara kreće?

Obično u emailu ili tekstualnom porukom da posetite određeni sajt gde ćete imati "ekskluzivno pravo" da instalirate “WhatsApp Gold” ...BESPLATNO!

Nakon klika na link koji se nalazi u poruci ili emailu, bićete prebačeni na lažni sajt koji zaista liči na sajt gde možete da instalirate WhatsApp...

Posle instaliranja Vaš telefon je u potpunosti u rukama prevaranata. Postoji milion načina šta sve prevarnti mogu da urade sa Vašim telefonom, ali Vama je važno da znate da ovu aplikaciju zaobilazite u velikom krugu, jer su na stotine hiljada korisnika već prevarene.

Dobra vest je da ako imate dobar antivirus, možete obrisati ovaj virus.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 8 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura