logo.gif


ADVOKATICA VARALA KLIJENTE: Novosađanka novac od dobijenih sporova uplaćivala na svoj račun Print E-mail
ImageProtiv četrdesettrogodišnje advokatice iz Novog Sada, novosadska policija je podnela više krivičnih prijava zbog sumnje da je počinila više krivičnih dela zloupotreba poverenja i prevara.

Ona je zastupala građane u sporovima za naknadu štete zbog eksproprisanog zemljišta, a sumnja se da je po završetku spora novac od naknade uplaćivan na njen račun. Tereti se da je u nameri da sebi pribavi imovinsku korist veći deo novca zadržavala za sebe, a samo jedan deo isplaćivala oštećenima, i na taj način zloupotrebila poverenje građana.

Pored toga, vodila je sporove za naknadu štete zbog eksproprisanog zemljišta na osnovu punomoći koje je dobijala od osoba koje nisu imale pravo na naknadu štete. Sumnja se da je po završetku spora dobijeni novac delila sa neovlašćenim davaocem punomoći, dok bi pravi vlasnik eksproprisanog zemljišta ostao bez mogućnosti za naknadu štete.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura