logo.gif


Šaljete reklamni materijal poštom i zaradite novac Print E-mail
ImageSvako u ovim nesretnim remenima pokušava da zaradi nešto više pa onda dodatni posao, urađen od kuće zvuči sasvim dobro. Da li?

I pre je bilo prevara slične sadržine, a sada se traže ljudi koji će pakovati reklamni materijal i slati ga na određene adrese. Naravno, pomislite, to se radi svakodnevno pa Vam ovaj posao može zvučati kao pravi a i sama činjenica da možete da ga radite od kuće i u slobodno vreme mnogo lepo zvuči, zar ne?

Kada se prijavite, obično preko nekog sajta, pošalju Vam upitnik koji morate da ispunite (ništa specijalno samo standardne informacije) a posle par dana Vas obaveste da ste dobili posao i da ćete biti plaćeni po svakom primerku koji spakujete i pošlajte.

Od njih dobijate sav materijal i oni plaćaju troškove slanja.

Kada saznate da ste dobili posao onda morate da platite obuku koju ćete dobiti putem interneta, a onda možete da počnete da radite.


Ako i dobijete obuku (najčešće ona i ne postoji) obavestiće Vas da će posao uskoro početi ili da čekaju sledeće praznike i da će Vas obavestiti.

Naravno, nikada Vas neće obavestiti jer ovj posao i ne postoji.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 2 guests online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura