logo.gif


Besplatan radiestezijski pregled stana ili kuće Print E-mail
ImagePrevara se sastoji od sledećeg:
Umilni ženski glas vas telefonom poziva i predstavlja se kao firma koju je opština angažovala za realizaciju projekta detekcije negativnih zračenja u spavaćim sobama. (pismo čitaoca Slavena D.)

Snimanje zračenja je besplatno. Ukoliko prihvatite da vam u kuću uđe njihov čovek u zakazano vreme prevara će početi pričom o svim negativnim uticajima kao što su podzemne vode ispod kreveta, zatim tehničko zračenje uređaja, antene mobilnih telefona, kosmičko zračenje itd.

 Snimanje se vrši posebnim elektronskim radiestezijskim uređajima uz pomoć kompasa. Normalno uređaj će početi da pišti i svetluca čim se prinese krevetima na kojima ukućani spavaju. S obzirom da retko ko može da promeni mesto kreveta njihov stručnjak će vam predložiti da od njih kupite odgovarajuću zaštitu koja ležaj štiti od negativnih zračenja po ceni od 500 eura po ležaju.

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura