logo.gif


"Medicinski radnik" pomaže povređenom Print E-mail
ImageIstina, mali je broj ljudi koji bi "pali" na ovu prevaru ali nama je zanimljivo da Vam pokažemo dokle ide bezobrazluk pojedinaca i koliko beskrupulozni prevaranti mogu da budu.

Dok su nekada prevaranti bili "gospoda" sada je sve više onih od kojih Vam je muka i sa razlogom se pitamo zašto takve osobe nisu u zatvoru.
U ovoj prevari zvoni Vam telefon i uzbuđen glas Vam kaže da je neko od Vaših prijatelja ili osoba bliskih Vama, nastradao u saobračajnoj nesreći.

Osoba koja Vam se javlja se predstavlja je navodno medicinski radnik koji se zatekao na licu mesta pa pošo hitna pomoć nije mogla da stigne na vreme, medicinski radnik je istu prevezao i smestio u svoj stan.

sada, moraju osobu da prebace u bolnicu hitno, pa trebaju novac za gorivo i za posebnu opremu da bi mogli da transportuju povređenog.

ne radi se o nekim velikim iznosima a i razgovarate sa "medicinskim radnikom" pa iako sve izgleda u najmanju ruku nenormalno, mnogi pristanu da plate prebacujući novac sa svojih računa u što kraćem roku.

Naravno, ovako nešto teško da bi prošlo kod nas, ali stvarno koji kreten treba da bude osoba da se bavi ovakvim smicalicama.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura