logo.gif


Pisma čitalaca - Davanje ličnih podataka na internetu Print E-mail
ImagePrvo da vas pohvalim,pa da vas pitam.Šta može da se dogodi ako daješ oglase preko interneta, pa ti traže malo više podataka: Broj lične karte, matični broj itd. Ne znam šta nije neophodno da se kaže? Hvala vam.

Pre smo pisali o ovome u raznim tekstovima ali je najvažnije da pročitate članak KRAĐA IDENTITETA koji se nalazi u spisku prevara.

Nikada i nikome, naročito na internetu nemojte da dajete svoje podatke, a pogotovo ne: BROJ KREDITNE KARTICE, PIN KOD, MATIČNI BROJ, BROJ LIČNE KARTE...

Vaši podaci mogu da se koriste za pravljenje lažnih ugovora, lažnih dokumenata koji bi posle bili korišteni za kriminalne radnje, krađu identiteta, dugotrajno uznemiravanje od strane prevaranata..i sl.

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura