logo.gif


"Padači i ronioci" (prevare sa osiguranjem i ucene) Print E-mail
ImageJoš pre par godina smo pisali o padačima i roniocima kada je ta vrsta prevare bila još u povoju, a sada se širi Evropom kao zaraza i mnogi vozači nabavljaju kamere za automobile da bi se zaštitili od ovakvih prevara i ucena.


Padači su oni koji skaču na automobil u pokretu (naravno, uvek biraju automobile koji voze sporo ili se zaustavljaju) a ronioci se bace pod točkove ali tako da udare u branik da ih točkovi ne bi zgazili...

Posle traže da im platite odštetu ili ucenu na licu mesta..U svetu postoje i organizovane bande koje ovo rade u saradnji sa advokatima i tuže pojedince i osiguravajuće kuće za milionske odštete.

Neadvno sam pronašao podatak da se u Rusiji masovno kupuju kamere za automobil da bi se izbegli ovakvi namešteni incidenti.

Pogledajte i video kako sve to izgleda ZA VIDEO KLIKNI OVDE

 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura