logo.gif


4% za osiguranje pozajmica sada u Beogradu ali pod novim ruhom Print E-mail
ImageZahvaljujući čitateljki iz Beograda dobili smo obaveštenje da je osoba koja je pokušala da prevari građane u nekim delovima Vojvodine, svoj biznis prebacio u Beograd obećavajući pozajmice uz minimalnu kamatu. Pre su tražili 4% vrednosti pozajmice kao osiguranje kredita a sada traže uplatu prve rate u NAPRED I TRAŽE DA SE PLATI ČLANARINA. Nemojte da nasedate na ovo, jer ovakve pozajmice su prevara i već smo pisali o njima i bili su nestali, ali evo ponovo se oživljava identična prevara. Radi se o stranom državljaninu koji je prvo otvorio udruženje građana da bi isto to, ali sada pod drugom šifrom, otvorio na drugu osobu.

IAKO JE DAVANJE KREDITA I POZAJMICA TREĆIM LICIMA KRIVIČNO DELO (AKO NISTE BANKA ILI FINASIJSKA USTANOVA, ILI U NEKIM SLUČAJEVIMA MOŽETE UZETI ZAJAM U ZALAGAONICI), VLASTI NE ČINE NIŠTA DA SE OVAKVE I SLIČNE PREVARE ZAUSTAVE. IPAK, MI ĆEMO OBAVESTITI NADLEŽNE ORGANE PA ĆEMO VIDETI ŠTA ĆE SE DESITI.

JOŠ JEDNOM SE ZAHVALJUJEMO GOSPOĐI B. ŠTO NAM JE POSLALA CELOKUPNU DOKUMENTACIJU. VOLELI BI SMO DA SE I DRUGI GRAĐANI UKLJUČE I DA DAJU SVOJ DOPRINOS ZAUSTAVLJANJU OVE I DRUGIH PREVARA KOJIMA SMO IZLOŽENI SVAKI DAN.
 

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura