logo.gif


Iz medija
Večernje novosti
SKLAPANJE igračaka, tehničke robe, nakita, kućnog nameštaja - zaradite dobru platu iz svoje fotelje. Ovako izgleda većina oglasa za posao od kuće, a stručnjaci smatraju da je upravo to jedna od najpopularnijih prevara kod nas i u svetu.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Večernje novosti

Samo sedmica
Srbina spasava
Aleksandar PALIĆ, 31.05.2009 20:46:06 Ocena: 3.43 (Glasova: 18)  Komentara: 5 

SVETSKA ekonomska kriza samo je pojačala, ionako hroničnu besparicu. Ipak, nije sve tako crno. u su loto, bingo, licitiranje, kladionice... Mnogo „prilika“ da se u Srbiji dođe do bogatstva ili dobrog standarda.
Svake nedelje, u Srbiji sedmicu na lotu juri od 350.000 pa čak do milion građana, u zavisnosti od nagradnog fonda.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Građanski List
Besparica peca bez udice
 
Novinar: S. Aničić,   Fotoreporter: N. Karlić
 
 
Novim Sadom se kao požar širi prevara vezana za otkup besplatnih akcija. U poslednjih nekoliko dana na taj način nasamareno je desetak ljudi. Naime, pojavila se kompanija kojoj se ne zna ni ime ni adresa, a koja nudi otkup Dinkićevih akcija za 800 evra.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Gazeta express

Zahvaljajući MONDO-u, tekstovi o udruženju se prevaode i na Albanski jezik. Mi im se zahvaljujemo na ovome jer prevara je problem u celom svetu.

Serbia pushtohet nga mashtruesit
Kriza ekonomike është kohë ideale për mashtrime. Të etshëm për përfitime të shpejta, shumë serbë shndërrohen në viktima të kriminelëve inteligjentë, të cilët përmes makinacioneve të menduara mirë fitojnë pasuri të mëdha.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Blic
Najčešće varaju investitori
Prema podacima predsednika Udruženja oštećenih kupaca stanova, u Novom Sadu ima 950 prevarenih građana koji su zbog nelegalnog poslovanja investitora ostali bez novca ili ne mogu da uknjiže stanove. Saša Pribićević, predstavnik Društva za borbu protiv prevara, napominje da su prevare najčešće u Novom Sadu prilikom kupovine stana ili automobila.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Revija D (Dan) Crna Gora
Načini kojima se prevaranti služe dragocjeni su za čitav region, jer za takve granica nema. Danas su ovdje, a već sjutra mogu da ''operišu'' u Crnoj Gori, gdje im na ruku ide činjenica da turistička sezona uzima maha, upozorava Pribićević   
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Večernje novosti

 PREVARA je reč od koje se svim ženama diže kosa na glavi. Prva asocijacija je, naravno, neverstvo partnera, začinjeno svađama, raskidom... Ima li nešto gore od toga? E, pa ima! Pripadnice lepšeg pola nisu ni svesne da su svakodnevno na meti pravih prevaranata, intelektualnih kriminalaca, koji odlično osmišljenim mahinacijama damama izvuku poslednju paru iz džepa, ali im i pri tome često slome srce...

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Glas javnosti

TEMA NEDELJE - KAKO NAS VARAJU

Sto lica jednog prevaranta
Saša Pribićević, osnivač sajta Društvo za borbu protiv prevara, jedinom ovakve vrste u svetu, kaže da na mejl ovog Društva mesečno stigne oko 800 mejlova ojađenih građana. Trenutno je najviše onih koji se javljaju zbog fantomske firme koja otkupljuje besplatne akcije građana
Pre par dana ugledni biznismen iz Beograda shvatio je da je njegov račun u banci olakšan za celih četiri i po miliona dinara.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Večernje novosti
Kriminalci sve domišljatiji
 EKONOMSKA kriza je idealno vreme za prevare. Željni brze i lake zarade, mnogi Srbi su postali žrtve inteligentnih kriminalaca, koji osmišljenim mahinacijama zarađuju čitava bogatstva.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Glas javnosti

Pljačkanje nezaposlenih

BEOGRAD - Nezaposlenost, teška materijalna situacija, tranzicija... predstavljaju raj za prevarante svih kategorija. Zvanična statistika o prevarenim građanima ne postoji jer većina ljudi nije voljna da prijavi prevaru jer ih je sramota - navode u Društvu za borbu protiv prevare.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7  >  >>

Results 41 - 50 of 63

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura